T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / AYBASTI - Hacıosmanlı Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE SEVGİ DOLU KUTLAMA

 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde öğrencilerimizin mutluluğunu daim tutmak onlara bu günde desteğimizi daha çok farkettirmek için okulumuzda engelleri aşacak bir program gerçekleştirdik.

Programa; Kaymakamımız Sayın Murat KARNAP , Başkan Vekili Sayın Hüseyin BÜLBÜL , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Sayın Fahri ZAİMOĞLU ve Ahmet KINA , İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Volkan DEMİR  ,Aybastı İlçe Şube Müdürümüz Sayın Mehmet UYKUN, Okul Müdürümüz Koray ERCAN, Okul Müdür Yardımcımız Göktuğ ÇİÇEK, Zaferi Milli İlkokulu, Pelitözü İlkokulu, Atatürk İlk ve Ortaokulu, Okulumuzun Öğretmenleri, Öğrencileri, Velileri ve Personellerimizin de katılımıya programımızı gerçekleştirdik.

Program akışına okul bahçemizde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşını söyleyerek başladık ardından  öğrencilerimizin şiir dinletileri, pankart gösterimleri,Müzik Öğretmenimiz Gizem Erdi BIYIK'ın yönetiminde ritim gösterileri yapıldı.

Okulumuzun içerisinde ise gelen misafirlerimiz ile öğrencilerimizin  birlikte yapalabilecekleri empati oyunları,engelli parkuru,yüz boyama gibi çeşitli keyifli etkinlikler yer aldı.

ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN ELELE...

Her zaman aynı hassasiyetle öğrencilerimize engel değil destek olan onları bu özel günde yalnız bırakmayıp katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

06-12-202306-12-202306-12-202306-12-202306-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.12.2023 - Güncelleme: 06.12.2023 22:57 - Görüntülenme: 49
  Beğen | 1  kişi beğendi